16 Temmuz 2017 Pazar

Web tasarim firmasi istanbul

Merhaba istanbul web tasarım ajansı olarak ilde bir web tasarım ajansıyla anlaşmanızın önemliliğini açıklayacağım.

Web tasarim firmasi istanbul firmasından hizmet almak niye önemli?

Birçok şahıs veya firma kendi il'inde fiyatların biraz daha fazla olması nedeniyle farklı şehirlerdeki web tasarım yapan ajanslarla anlaşarak hizmet almaktalar. Çok büyük firmalar hariç bu düşünce kötü şekilde sonuçlanabiliyor.

Misalen biz ilimizdeki müşterilerimizin talep etmesi durumunda bürolarında veya kuruluşlarında ziyaret ederek sözleşme ve anlaşma aşamasına başlıyoruz. Lakin farklı şehirlerden alacağınız hizmetlerde bu seçenek söz konusu olmuyor.

Web tasarim firmasi istanbul ajanslardan hizmet alırken nelere dikkat edilmeli?

Firmanın şehrinizde olması size çok büyük bir güven vermesin. Bilinmeyen veya çok ufak bir firma ise istediğiniz hizmeti bulamayabilrsiniz. Bunun gibi bir durumda aldığınız web tasarımı hizmeti size kardan çok zarar sağlayacaktır. Profesyonel web dizayn tecrübe ister. Tecrübeli kişilerle çalışmayan web tasarım firmaları ile anlaşmanız kalitesiz bir web tasarımına yüzlerce lira vermenize yol açabilir.


 Web tasarim firmasi istanbul olsun, farklı bir ildeki web dizayn ajansı olsun anlaşmanızı kayıt altına alın ve iyi bir sözleşme yapın. Bir önceki yazımız olan profesyonel web sitesi tasarımı adlı makalemizde kaliteli web sitesi tasarımı yaptırırken nelere önem vermemiz gerektiğini geniş bir şekilde anlattım.

Web dizan hizmetleri tecrübeli kişiler tarafından yapılması gereken maliyeti fazla olan hizmetlerdir. Kaliteli web diyazn yaptırarak modası geçene kadar bu site üzerinden işlerinizi yürütebilirsiniz. Fakat maliyeti azaltıp, kaliteden ödün verdiğiniz web dizayn hizmeti size ne müşteri kazandırır nede prestij.

Kaynak: Web tasarim firmasi istanbul

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder